Auto reparatie in Almere

Een reparatie aan uw auto is natuurlijk nooit leuk en brengt vaak onvoorziene kosten met zich mee. Uw auto is toe aan auto reparatie na een ongeluk of als deze al enige tijd in gebruik is. Het is dus mogelijk om van te voren een diagnose te afnemen en uw auto uit te lezen om de juiste prijs voor uw auto reparatie te krijgen. Onze ervaren monteurs voeren de reparatie vakkundig en zo snel mogelijk voor u uit, zodat u weer veilig de weg op kunt. Onze garage is BOVAG is erkend en daarom kunnen wij de garantie van uw auto waarborgen.

Goedkope auto reparatie

Doordat onze werkplaats goede relaties heeft met officiële merkdealers maar ook met leveranciers van universele vervangingsproducten kunnen wij reparaties doen die rekening houden met uw budget. Zo werken wij met onderdelen van Bosch, Bosal, Brembo, Valeo, NGK, Kroon en vele anderen. Deze onderdelen kunnen wij goedkoop inkopen bij onze leveranciers zodat we ook voor een goedkope prijs uw auto kunnen repareren.

Naast alle denkbare reparaties aan uw auto kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto, onderdelen en schadeherstel.

Tijdelijke Actie

Nu tijdelijk gratis APK bij een onderhoudsbeurt, vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Wij zijn aangesloten bij